Sängliggande

Idag var det så illa att jag fick ligga hemma i sängen. :( Har feber, ont i halsen, värk i hela kroppen, täppt i näsan och ont i huvudet.
Jag har iaf lämnat in min första inlämningsuppgift, vi får väl se sen hur det gick med den. Jag fick göra klart ganska mycket igår och jag var ju inte världens piggaste så det kunde nog ha blivit bättre. Jag har sovit enda fram till nu, alltså 1 på dagen. Jag funderar på att gå och lägga mig igen.
Hälsningar från ledsen Sofia :(

Kommentarer
Postat av: johanna

Noooo :( Du får krya på dig snarast<3 Jag tror uppgiften gick bra!! Säg till när du vill prata med bästa syster. Jag känner mig lite dissad.



I helgen ska sara och Jens ha inflyttningsfest i deras torp i örebro... Då ska jag och kalle sova hos daniel... Då vet du det ;) Jag kan hälsa från dig, haha!



Vi hörs. Sov så du blir frisk. Puss&kram<3

2011-02-01 @ 08:10:55
URL: http://jsundholm.blogg.se/
Postat av: Pappa

Hej Fia,



Tråkigt att du har blivit förkyld igen, men det är väl bara att du bäddar ner dig och glöm inte att dricka mycket (vatten).



Vi får försöka Skypa någon gång i helgen kanske så får du berätta lite mer hur det är och vad ni gör. Det är kul att läsa det du skriver.



Ta hand om dig nu och krya på dig!



Nu ska jag cykla hem och gå ut med din hund :-)



Många Kramar

2011-02-01 @ 17:01:13
Postat av: Mamma Kajsa

Hej Sofia!

Jag förstår att du är ledsen och det är ju inte alls kul att vara sjuk när man är borta och ännu tråkigare när man är långt borta. Du brukar ju vara duktig på att vila och ta hand om dig på bästa sätt när du är sjuk så det är bara att fortsätta med det. Din uppgift var säkert helt ok. Du kommer att göra uppgifter som du är helt nöjd med när du få krafterna tillbaka igen:) Du får nog räkna med att vara dålig i några dagar. Är någon annan sjuk? Jag skickar dig många tankar och kramar. Sov så mycket som möjligt så kroppen kan bli frisk igen!! Håller om dig! Mamma //(^_^)\\

2011-02-01 @ 21:46:19
Postat av: Moster Tina

Hej Soffe Nu är jag igång igen. Tråkigt att vara sjuk när man är borta. Du har väl hunnit blivit frisk nu jag är ju lite efter med mina kommentarer. Kul att du skriver så mycket, Jag ska läsa vidare. Vad har du för mail adress? Hörde att du ville ha lektionstips. Kram Tina

2011-02-04 @ 21:33:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0