Sickness

Förkylning härjar bland eleverna. Jag har nu också blivit ett offer, (suprise i know). Vi som ska på karaoke på onsdag. Jag ska ta en dusch sen gå och vila så jag blir frisk snabbt. Jag måste även göra klart min första inlämningsuppgift. Hade hoppats att få hjälp av mamma i helgen men var hon inne? NEJ! (sviker sina barn sådär :( ) Nejdå, jag klarar det nog själv.
Hoppas alla ni andra mår bra iaf! :)

Kommentarer
Postat av: Mamma Kajsa

Hej Sofia!

I am soory I didn't know that you needed help :(

Vad hände med skypandet då? Johanna satt och väntade i timmar och inte fick hon kontakt med dig. Du vet att ni ligger 7 timmar före oss eller? Du måste gå in och läsa på din mail för jag har skrivit där om lite fakturafrågor. Jag hoppas din läxa gick bra. Använd din fantasi och var dig själv. Ha det bra och krya på dig!!!

Kramar mamma

2011-01-31 @ 09:37:30
Postat av: johanna

Eller hur fisen. Jag väntade i typ 3h. Eller okej, jag gjorde annat också, men ändå. Jag som sett fram emot lite deeptalk! haha.



SÄG TILL NÄR DU KAN NÄSTA GÅNG. OCH DISSA MIG INTE??!!!

2011-01-31 @ 10:00:48
URL: http://jsundholm.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jag satt vid datorn jätte länge ju! Dem enda som skrev var Daniel och Emily. :( buuhuuu. Mamma jag är medveten om att det är sju timmars tidskillnad.



Jag håller på med läxan nu men vill egentligen bara sova. Jag är sjuk och hela kroppen värker. Har börjat med rödsolhatts-grejen.



2011-01-31 @ 15:11:59
URL: http://sofiaskinaresa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0